Uređeno gradsko kupalište u Slunju

SLUNJ – Povodom obilježavanja 15 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj i u okviru programa društveno odgovornog poslovanja “Čini pravu stvar” tvrtka Vipnet je pokrenula projekt uređenja kupališta u Karlovačkoj i Sisačko-moslavačkoj županiji. Tako su danas svečano otvorili i novouređeno kupalište na rijeci Korani u Slunju.

Kroz ovaj projekt u Karlovačkoj županiji je dosad uređeno sedam kupališta. Time su građani na svojim omiljenim ljetnim destinacijama dobili niz dodatnih sadržaja. Na gradskom kupalištu u Slunju očišćena je i uređena obala, postavljene klupe, jedra koja rade hladovinu, te uređeno odbojkaško igralište i postavljen pontonski most. Idejno rješenje projekta uređenja kupališta osmislile su arhitektice Karmen Prlić i Martina Jukić Stanić, koje su željele oplemeniti kupalište tako da se ne zadire u prirodne ljepote tamošnjeg krajolika.

Karlovačka županija bogata je vodom i ima mnoštvo prekrasnih kupališta. Kad su to shvatili i u Vipnetu, odlučili su svoj novac uložiti upravo u našu županiju. Uz gradsko kupalište u Slunju, ova tvrtka je pomogla u uređenju kupališta u Karlovcu, Sisku, Petrinji, Dugoj Resi, Ogulinu i Ozlju.

kupaliste_slunj_2