web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća obilježen 435. rođendan Karlovca

KARLOVAC – Svečanom sjednicom Gradskog vijeća u Zorin domu je obilježen 435. rođendan grada Karlovca na kojoj su, između ostalih, prisustvovali europarlamentarci Andrej Plenković i Ruža Tomašić, saborska zastupnica Nada Murganić, glavni državni revizor Ivan Klešić, pomoćni biskup zagrebački monsinjor Ivan Šaško te brojni drugi gosti.

Nabrajajući provedene i započete projekte gradonačelnik Damir Jelić istaknuo je kako je broj nezaposlenih u stalnom padu, a na tom tragu radit će i dalje. Grad čine građani, a svi zajedno moramo raditi na tome da Karlovac učinimo još boljim i ljepšim mjestom za život, rekao je predsjednik Gradskog vijeća Mihovil Stanišić.

Plakete Grada primili su tvrtka ZAK, Javna vatrogasna postrojba Karlovac, Branko Palajsa, Radmila Bocek, Miljenko Crnjac, Dinko Neskusil, Marijan Karlić, te HGSS Stanica Karlovac. Nagrade Grada primili su Stanko Lasić i Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži.

Zahavaljujući u ime nagrađenih Radmila Bocek je istaknula kako je ovo priznanje samo motivacija za dalji rad na dobrobit Karlovca i svih građana.

Prije toga položeni su vijenci kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima te je održana sveta misa u crkvi Presvetog Trojstva.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/Dan_grada_Karlovca_sjednica/*{/rokbox}