web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Nakon sanacije klizišta uz prugu stanari Branimirove ogorčeni: Želimo da nam se popravi cesta!

KARLOVAC – Stanari Ulice kneza Branimira nezadovoljni su što se nakon završetka radova na sanaciji klizišta uz prugu njihova ulica nije vratila u prvobitno stanje. Naime tvrde kako im je iz HŽ-a obećano da će cesta kojom su mjesecima prolazili kamioni sanirati, no to ni više od mjesec dana nakon završetka radova nije učinjeno.

Sve je krenulo sanacijom klizišta uz prugu u naselju Udbinja koje je zahvatom Hrvatskih željeznica sanirano, no tu su krenuli problemi stanara Branimirove ulice. Popravljeno je deset metara ceste po kojoj se zapravo ne vozi, a koja je bila potpuno uništena nakon radova, ostatak ceste nije obnovljen, iako je to obećano. Inače asfaltiranje su još 60-ih godina platili sami stanari.

Žalili su se u Grad te poslali peticiju s potpisima svih stanara, no odgovora nema. U HŽ se nakon završetka radova nisu javljali, no kažu da im je prilikom početka radova obećana sanacija prometnice kojom su mjesecima prolazili kamioni i to riječima: HŽ je ozbiljna firma, naravno da ćemo sve popraviti. To se vidi iz priloženog, ogorčeni su stanari ove ulice.

Stanovnici Udbinje gravitiraju prema Grabriku gdje se osim pošta nalaze i trgovine i brojne druge institucije koje su potrebne u svakodnevom životu. Cestu svakako treba popraviti i podvožnjak sanirati, kažu stanari Branimirove.