web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Potvrđen identitet i drugog stradalog muškarca; nema elemenata kaznenog djela

DUGA RESA – Policija je potvrdila identitet muškarca čije je tijelo jutros izvučeno iz rijeke Mrežnice. Kao što se pretpostavljalo, riječ je o
48-godišnjaku s područja Varaždina. Očevidom je utvrđeno da se muškarac utopio i da nema elemenata kaznenog djela.

Podsjetimo, tijelo nesretnog muškarca jutos oko 9.20 pronašli su policija i spasioci HGSS ispod slapa u Mihalić Selu. U potrazi su sudjelovali i ronioci dugoreškog kluba Vodomar.

Nesretni muškarac nestao je sinoć na kupalištu u Mihalić Selu, pokušavajući spasiti 59-godišnjeg Zagrepčanina čije je tijelo još jučer izvučeno iz rijeke Mrežnice. Na dugoreškom području, točnije u Mihalić Selu, oba su muškarca, neslužbeno doznajemo, obavljala građevinske radove. Nakon napornog radnog dana vjerojatno su potražili osvježenje u Mrežnici, što je prema svemu sudeći i za jednog i drugog bilo kobno.

Inače, Mrežnica je na području Karlovačke županije ovaj mjesec odnijela čak četiri života.

Prva tragedija dogodila se početkom srpnja kada je stradao Zagrepčanin koji je ispao iz kajaka u kanjonu Mrežnice kod Tounja. Prošli tjedan, također na Mrežnici, ovoga puta ispod mosta u Belavićima, pronađeno je tijelo 56-godišnjaka iz Duge Rese, a crni niz nastavljen je jučerašnjom dvostrukom tragedijom.