Ozalj dobio svoj prvi hostel!!!

Ozalj je danas dobio svoj prvi hostel koji je prepun detalja i priča jednu zanimljivu priču. U uređenju interijera korištene su stare fotografije, motivi iz tradicije i povijesti Ozlja i obitelji Žganjer. Tu možete pronaći i prvu razglednicu grada Ozlja, 100 godišnje obiteljske fotografije, stare ormare i uporabne predmete osmišljene na način da educiraju turiste koji će dolaziti, a što će zasigurno pokrenuti i turistička kretanja ovog kraja.

Pozivaju se svi ozaljski gospodarstvenici koji imaju zanimljive proizvode da dođu i uvrste svoj proizvod u ponudu hostela Ozalj. Kapacitet je razmjerno mali, 10 je kreveta raspoređeno u 3 sobe koje su nazvane Lopoči, Munjara i Jalba.

Posebna za izdvojiti je soba Jalba u kojoj se nalaze jalbini izlošci. Dugoročni cilj je da cijela soba bude uređena na taj način. Svaka soba ima balkon, bežični internet i satelitsku televiziju, a svojim su standardima iznad onoga što se zakonski za hostel traži.

Unatoč malom kapacitetu napravljen je značajan iskorak u ponudi grada Ozlja jer znamo da je dosadašnja ponuda dosta skromna, a na ovaj način obitelj Žganjer želi potaknuti i druge te stvoriti mrežu smještajnih kapaciteta.

Plan je napraviti gastro radionice koje imaju velik porast u cijelom svijetu. Zajedno s restoranom i partnerima stvorili su preduvjete za male kvalitetne grupe kojima mogu prezentirati izvrstan i kvalitetan program.