cacib2

Mještani Tušilovića ogorčeni jer nema asfalta: Platili smo ga prije 30 godina

KARLOVAC – Mještani jednog dijela Tušilovića ogorčeni su jer davno obećani asfalt još uvijek nije stigao do njihovih kuća. Iako se radi o samo 300-injak metara neasfaltiranog puta, nitko ništa ne poduzima, a 12 obitelji najgore trenutke proživljava zimi kad je gotovo nemoguće kretati se cestom.

Još ona prošla vlast obećavala nam je asfalt, 80-ih godina skupljali smo novac, međutim asfalt ni do danas nije stigao, nezadovoljni su mještani.

U nekoliko navrata obraćali su se predstavnicima mjesnog odbora i grada, međutim nitko ništa ne poduzima.

Želimo samo da nam netko pomogne, jer financijskih sredstava nemamo, a asfalt smo ionako platitli prije tridesetak godina, ogorčeni su mještani. Nada Agatić u školu mora voditi troje djece, a kako na D1 nema nogostupa mora ih odvesti do škole, jer ju je strah za njihove živote, a zbog neasfaltiranog puta taj se pothvat čini gotovo nemoguć jer Nada je prije nekoliko mjeseci imala operaciju i hoda na štakama.

Prije izbora svi znaju obećavati, a poslije nas zaborave, kažu mještani. Šljunak nije navežen već pet godina, a najgore je za jakih kiša i zimi, kažu mještani. Znaju da je financijska situacija u državi teška, no misle da su zaslužilis vojih 300 metara asfalta, osobito jer plaćaju sva davanja.