Posudionica ortopedskih i medicinskih pomagala na Baniji otvorila vrata

KARLOVAC – Štake, hodalice, klupice, štapovi, stajalice, invalidska kolica, medicinski kreveti, “princeze”, pelene i ulošci za djecu i odrasle, pomagala za vježbanje, ograde za krevete, antidekubitalni madraci i jastuci, urinarni kateteri i vrećice dio su pomagala koje od danas možete iznajmiti u posudionici ortopedskih i medicinskih pomagala.

Posudionica ortopedskih i medicinskih pomagala na Baniji 8 otvorila je svoja vrata. Za početak radno vrijeme posudionice će biti utorkom od 15 do 19 i petkom od 9 do 13 sati, a kasnije će se vidjeti potrebe korisnika. Princip rada posudionice je da osobe dođu s potvrdom liječnika opće prakse, te će dobiti pomagalo uz revers. Pacijent će pomagalo koristiti dok mu je potrebno ili dok mu ne dođe njegovo. Još uvijek možete i donirati pomagala koja vam nisu potrebna, a to su već i učinile brojne tvrtke s područja grada, ali i pojedinci.

Karlovačka županija kontinuirano vodi brigu o osobama s invaliditetom, kao i starijim i nemoćnima osobama, stoga je ovo samo još jedno od ulaganja u unapređenje zdravstvene skrbi, istaknuto je prilikom otvorenja Posudionice.

posudionica2