cacib1

Još jedna sportska aktivnost u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

KARLOVAC – Turnirom u visećoj kuglani i stolnom tenisu nastavljeno je obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Mjesec prosinac tako će donijeti prezentacije još nekoliko sportova kojima se bave osobe s invaliditetom, ali i uspjeha koje postižu na raznim natjecanjima.

Sport je važna aktivnost za sve ljude, a u sportske aktivnosti osoba s invaliditetom ulažu se sve značajnija sredstva, kako bi ih se motiviralo na kretanje i zdraviji način života. U Karlovačkoj županiji Športski savez invalida postiže značajne rezultate, a s ciljem promocije sporta tijekom prosinca bit će još čitav niz prezentacija različitih aktivnosti.

Podsjetimo kako Športski savez invalida Karlovačke županije čine Judo klub slijepih “Labrador”, Streljački klub invalidnih osoba Duga Resa, Atletski klub osoba s invaliditetom Karlovac, Ženski kuglački klub slijepih Ogulinka, Športsko društvo slijepih “4 rijeke” Karlovac, Udruga za šport i rekreaciju tjelesnih invalida, Sportsko društvo slijepih Karlovac i Stolnoteniski Klub invalida Karlovac.