Sve je spremno – sezona klizanja počinje u petak

KARLOVAC – Kao i posljednjih nekoliko godina, tako će i ove zime Karlovčani, ali i svi ostali koji se upute u naš grad moći isprobati svoje umijeće klizanja. Iako nešto kasnije nego prijašnjih zima, ova sezona bit će otvorena u petak 12. prosinca. Pripreme su počele još u studenom, stvoreni su tehnički preduvjeti, a prije nekoliko dana u pogon je pušteno postrojenje kako bi bila stvorena ledena površina, tako da je sve spremno za novu sezonu.

Cijene ostaju iste, ulaznica 15, a najam klizaljki 10 kuna jer iako Mladost ne može pokriti svoje troškove, svjesni su, kaže direktor Tomislav Polić financijske mogućnosti sugrađana.

Termini klizanja bit će slični kao i prošle godine, popodnevni i večernji bit će za građanstvo, a tijekom školskih praznika bit će dodatni jutarnji termini jer pokazalo se da je tada najveći interes. Prostor na ledu imat će naravno i sportski klubovi, ali i oni koji će na klizaljke stati prvi put. Prošla zima bila je relativno blaga, pa su neki termini bili odgađani. O vremenskim uvjetima jednako tako ovisit će i dužina ove sezone klizanja.