AUZ pomaže beskućnicima na Gazi, a članovi Matice umirovljenika darivali korisnike Doma Sveti Antun

KARLOVAC – Predblagdansko raspoloženje vladalo je danas Domom za starije i nemoćne Sveti Antun. Naime, tu su ustanovu posjetili članovi Matice umirovljenika Karlovca te su darivali korisnike Doma. Uz prigodne darove članovi Matice počastili su ih i pjesmom. Za pjesme su se pobrinuli članovi tamburaške sekcije Matice umirovljenika pod ravnanjem Mihajla Šepe. U ime svih korisnika ravnateljica Nada Murganić zahvalila je umirovljenicima na dolasku te na lijepom druženju.

I članovi Akcije umirovljenici zajedno u suradnji s članovima Kluba umirovljenika I “Super bakama” danas su se družili s beskućnicima u Prihvatilištu na Gazi.

Osim dobrog društva donijeli su im hranu i higijenske potrepštine, a budući da ih u Prihvatilištu ima 18, pomoć će dobro doći, kazala je voditeljica Prihvatilišta Ivanka Vukas Grdić. Inače, članovima AUZ ovo nije prva akcija pomoći potrebitima, sjetimo se u proteklom razdoblju pomogli su dvije obitelji koje su stradale u nedavnim poplavama, Žensku grupu Korak, Udrugu “Zvončići”, Udrugu “Betlehem” i brojne druge udruge i pojednice. Čini se da na tome neće stati jer već u prvom mjesecu nove godine najavljuju da će pomoći Udrugu slijepih Karlovačke županije.