cacib1

Raspored odvoza otpada tijekom nadolazećih blagdana

KARLOVAC - S obzirom na nadolazeće blagdane iz Čistoće obavještavaju građane o rasporedu odvoza otpada na Božić, Novu godinu i Sveta tri kralja.

U srijedu, na Badnjak, odvoz miješanog komunalnog otpada bit će organiziran po uobičajenom rasporedu odvoza.

Raspored odvoza za Božić

Odvoz miješanog komunalnog otpada od četvrtka bit će organiziran dan kasnije, odnosno u petak (26. prosinca), dok će u subotu biti organiziran odvoz otpada od petka (26. prosinca).

Raspored odvoza za Novu godinu

U srijedu, 31. prosinca odvoz miješanog komunalnog otpada provodit će se po uobičajenom rasporedu, dok je četvrtak (1. siječnja) neradni dan. U petak, (2. siječnja) bit će organiziran odvoz od četvrtka (1. siječnja), a u subotu, (3. siječnja) bit će organiziran odvoz miješanog komunalnog otpada od petka (2. siječnja).

Raspored odvoza za Sveta tri kralja

Odvoz miješanog komunalnog otpada od 6. siječnja (utorak, neradni dan, Sveta tri kralja) bit će organiziran dan kasnije, odnosno u srijedu, (7. siječnja). Odvoz od srijede bit će organiziran u četvrtak, (8. siječnja); odvoz od četvrtka bit će organiziran u petak (9. siječnja), dok će odvoz miješanog komunalnog otpada od petka biti organiziran u subotu, (10. siječnja).