KABA

Poslovne prostore na Tržnici možete iznajmiti za kunu – cilj pomoći malim proizvođačima

KARLOVAC – Na karlovačkoj tržnici zainteresirani proizvođači poslovni prostor mogu iznajmiti za samo jednu kunu. Cilj je omogućiti onima koji tek pokreću posao uhodavanje odnosno manje troškove, kako bi im bilo lakše, barem prva tri mjeseca koliko ih plaćanje najma neće opterećivati.

U svaku godinu kreće se s nekom akcijom u cilju odupiranja krizi koja nemilosrdno gazi male proizvođače, početkom prošle godine na tržnici je uvedeno pola sata besplatnog parkiranja, što se pokazalo dobrim potezom, stoga je odlučeno da se uvede pogodnost iznajmljivanja poslovnih prostora za kunu.

Iako troškove najma prostora na Tržnici inače pokušavaju uskladiti s trenutkom u kojem se nalazimo i krizom iz koje se izlaz ne vidi, ova mjera osobito je dobra onima koji se prvi put pojavljuju na tržnici.

Proizvođač koji se odluči na ovaj način iznajmljivanja poslovnog prostora u njemu je dužan ostati šest mjeseci, odnosno toliko ne može raskinuti potpisani ugovor, a direktor Niko Pervan smatra da je to dovoljno vremena da proizvođač vidi isplati li mu se biti na tržnici.

Više informacija možete pronaći na internet stranici OTP tržnice.