U HRK Karlovac optimistični unatoč teškoj situaciji

KARLOVAC – Pred Hrvatskim rukometnim klubom Karlovac veliki je izazov – trenutno su pod suspenzijom, sezonu ne mogu započeti ako ne plate 16 tisuća kuna koliko su ostali dužni za kotizaciju od prošle sezone, a ostali su i bez ključnih igrača. Račun im je već mjesecima u blokadi, a zbog odlaske dvojice jakih igrača momčad je oslabljena što će u novoj sezoni predstavljati veliki problem, kaže Dinko Đanković, trener HRK Karlovac.

Ipak očekivanja su velika, iako HRK Karlovac na ruku ne ide ni težak raspored – u prvom kolu očekuje ih gostovanje u Varaždinu, gdje će zaigrati protiv ekipe koja je favorit broj jedan. Potom ih čeka utakmica s momčadi Vinkovaca, a onda i Poreča koji su također jedan od favorita.

Kako bi pružili podršku klubu koji je perjanica karlovačkog sporta, u pomoć je priskočilo Gradsko kazalište Zorin dom, koje je svoju predstavu “Zlatne rukavice” u dva termina u veljači odlučilo posvetiti upravo karlovačkim rukometašima. Želite li ih i vi podržati, 4. i 18. veljače u 20 sati dođite u kazalište, a iz Zorin doma najavljuju da ovo neće biti posljednja takva akcija, već samo početak kazališno-sportske suradnje.