KABA

Priznanje za internet stranicu Karlovačke županije

KARLOVAC – Karlovačka županija od pokretanja svoje internet stranice pokušava biti što ažurnija i transparentnija. Trud zaposlenika je prepoznat jer su primili brončanu plaketu nacionalnog servisa vijesti lokalne samouprave “Lokalna Hrvatska”. Ovo nije prvo priznanje koje je županija dobila, a posebno je vrijedno jer su se ocjenjivale internet stranice svih županija u Hrvatskoj, kaže privremeni pročelnik Ureda župana Bernardo Pahor.

Internet portal Karlovačke županije brončanu plaketu dobio je za objavljivanje i ažuriranje vijesti na svojoj internet stranici, za period od 2013. do 2015. godine. Nagrada je dodijeljena u povodu objavljivana tisućitog broja servisa Lokalna Hrvatska.

Prema broju napisanih i prenesenih objava zlatnu plaketu u kategoriji općina dobila je općina Blato, srebrnu plaketu Križ, a brončanu Tisno. U kategoriji gradova dobitnik zlatne plakete je Sisak, srebrne Pula, a brončane Koprivnica. U kategoriji županija, zlatnu je plaketu dobila Zagrebačka županija, a srebrnu Varaždinska.

Osim informacija o aktivnostima župana, njegovih zamjenika i pročelnika, na stranici županije mogu se pronaći informacije o raznim natječajima, zaključci, pozivi, ali i linkovi na institucije koje bi građanima mogle biti važne, kaže Pahor.

Plakete će dobitnicima biti svečano uručene na jednoj od sljedećih sjednica Hrvatske zajednice županija.

Link na stranicu Karlovačke županije http://www.kazup.hr/