Maškare zavladale gradom!

KARLOVACGrad Karlovac danas je bio ispunjen dječjim osmjesima i vedrinom. Najveseliji i najšareniji dan u godini, dan kada su svi klinci odjeveni u ono što zbilja žele konačno je došao! Još jedan karlovački dječji fašnik privukao je nekoliko stotina djece koji su odvažno pokazali ono što su mjesecima pripremali – od kostima do izvedbe na pozornici. Da je svaki dan ovakav, poželjela je i zamjenica gradonačelnika Marina Kolaković.

Vrtići Karlovac i Četiri rijeke, uz brojne školarce i djecu iz igraonica ispunili su prostor ispred hrama kulture – Zorin doma.


Izabrati najbolje kostime nije lako, jer svi su bili posebni. Od kostima godišnjih doma, do snjegovića, cvjetića, ekologa. Svatko je imao neku svoju poruku i misao, a najbitnije je da su svi uživali, od odgajatelja pa do djece.

Još jedan buran i radostan dan u životu mališana je iza njih. Veselimo se idućoj godini kada će neki novi klinci koračati Karlovačkim ulicama i barem na jedan dan biti ono što uistinu i žele. Ponekad su kostimi malo neobični, ali djeci je sve oprošteno, jer njihova maštovitost i želje nemaju granice.