Šest Savjeta SDP-a osnovano s ciljem stvaranja kvalitetnih programskih politika

KARLOVAC – Ukupno šest Savjeta osnovali su karlovački SDP-ovci u posljednja dva tjedna s ciljem stvaranja kvalitetnih programskih politika za Karlovac. U rad ovih tijela uključeno je stotinjak građana, stranačkih i nestranačkih ljudi, a zainteresirani stručnjaci još uvijek mogu sudjelovati u radu Savjeta, poručuju iz SDP-a.

Savjeti za socijalnu politiku, zdravstvo i školstvo, gospodarstvo, kulturu i sport, komunalnu infrastrukturu, branitelje i stradalnike Domovinskog rata te poljoprivredu i turizam trebali bi sudjelovati u izradi predizbornog programa SDP-a za izbore 2017. godine no i prije toga svojim prijedlozima pokušati doprinijeti višoj kvaliteti života u Karlovcu.

Osim što će se pripremati razne tribine s temama važnim za grad, Savjeti će pomagati gradskim vijećnicima pri pripremi za sjednice Vijeća, kažu u SDP-u.

Karlovački SDP-ovci smatraju da je najbitnije za grad Karlovac, ali konačno i Hrvatsku zaboraviti stranačke razlike i okupiti stručnjake koji svojim znanjem i iskustvom mogu doprinijeti gospodarskom oporavku, stoga se nadaju da će dobri prijedlozi koje iznjedre Savjeti naići na razumijevanje gradske vlasti.