U ogulinskom Gradskom vijeću po prvi puta vijećnik iz redova HNS-a

OGULIN – Po prvi puta u ogulinskom je Gradskom vijeću član Hrvatske narodne stranke. Umjesto SDP-ovog vijećnika Mate Vučića, koji je nedavno podnio ostavku iz osobnih razloga, vijećnički mandat dobio je njegov koalicijski kolega, HNS-ov Darko Vukelić. Vukelić je danas najavio da će HNS u narednom periodu biti ozbiljan korektiv vlasti u ovom drugom po veličini gradu Karlovačke županije.

– Ogulin je pun potencijala, od drvne industrije, Bjelolasice, do prometnog položaja. Na Ogulin ne treba gledati kao na rubni grad Karlovačke županije, nego kao grad koji može biti nositelj razvoja cijele ove regije, i to ne kao konkurent Karlovcu, nego kao njegov manji brat – kaže Vukelić. Upravo pozicioniranje Ogulina bit će prioritet novog gradskog vijećnika, stoga će prvo njegovo pitanje koje će postaviti na aktualnom satu, otkrio je, biti vezano upravo uz ovu temu, te se po tom pitanju nada suradnji od strane vladajuće većine u vijeću.

HNS će u Ogulinu podržati svaku dobru ideju, ali će ujedno ukazati i na propuste bilo koje vrste, poruka je novog gradskog vijećnika.

Županijska organizacija stranke ujedno je najavila tribinu o hrvatskoj poljoprivredi koja će biti održana u četvrtak u 19 sati u prostorijama u Novom Centru.