KABA

Mandić o izborima: Ne doživljavamo ovo kao pobjedu, već ćemo se truditi realizirati program

KARLOVAC – Mi u HDZ-u iako je rezultat jako dobar, ne doživljavamo ovo kao neku pobjedu. Jednostavno sve ono što smo iskomunicirali s građanima na terenu i što smo ponudili kao svoj program, trudit ćemo se u iduće četiri godine to i realizirati, komentirao je ovim riječima jučerašnju pobjedu na izborima za mjesnu samoupravu predsjednik karlovačkog HDZ-a Damir Mandić.

Dodao je kako će inzistirati da vijećnici budu zaista kvalitetan kanal prema Gradskoj upravi te da se u svim četvrtima i mjesnim odborima zaista odrede prioriteti, odnosno što je to zaista važno da se za kvalitetu života naših sugrađana odradi.

– Za vijećnike HDZ-a ćemo nakon konstituiranja organizirati edukacije da vide što znači biti vijećnik u vijećima gradskih četvrti i mjesnih odbora, poručio je Mandić.

Komentirao je i slab odaziv birača kazavši kako su se trudili doći do što većeg broja birača te da misli da su u tome i uspjeli.

– Ne treba uvijek građane kritizirati, u konačnici mi koji se bavimo politikom smo odgovorni za izlaznost birača i to trebamo gledati kao kritiku prema svima nama koji se bavimo politikom. Mislim da tu ima još prostora za rad, dodao je Mandić.

Iako su ovi izbori građanima najbliži, čini se da ih kao važne nisu doživjeli, ali ipak se nadamo da ćemo onda barem doživjeti ono što je obećano u kampanji.