3. karlovački vrtuljak počinje u nedjelju!

KARLOVAC – I ove godine, već tradicionalno, na majčin dan starta karlovački vrtuljak. Bit će to 7 dana ispunjenih bogatim i kvalitetnim sadržajem koji uključuje 80-ak radionica, 60-ak voditelja/učitelja i svih sudionika organizacije. Novost je da će i jedna učenica srednje škole biti mentor na radionici.

Koncept je isti kao prošlogodišnji, podijeljen je na tematske dane. Tako je ponedjeljak dodir, glas, slovo, riječ, jezik u utorak, pogled u srijedu pa sve do zvuka u subotu.

Interesantno je što se ove godine priključio veći broj udruga u samu organizaciju, primjerice Mali princ, Lepeza i Kinoklub Karlovac. Interes je povećan što se vidi i po prijavama.

Ideja o karlovačkom vrtuljku krenula je s ciljem pružanja samo najboljeg za djecu, a rezultati pokazuju da se vrtuljak iz godine u godinu vrti sve bogatijim i kvalitetnijim sadržajem.

Posebna vrijednost vrtuljka je i volonterizam svih sudionika. Majčin dan, kao početak, daje dodanu vrijednost i potiče obiteljsku povezanost koja kod djece može razviti sve pozitivne vještine.

Neka se i ovaj treći karlovački vrtuljak zavrti!