Karlovac dobio dvoransko golf igralište

KARLOVAC – Karlovac je od sinoć bogatiji za još jedan sportski sadržaj. Naime, na Borlinu je otvoren prvi golf sadržaj, a riječ je o indoor golf terenu, koji ima golf simulator, pating green i dvije pozicije za ispucavanje. Takozvani indoor golf otvoren je u bivšem prostoru tvornice Kaplast, nekad tvornički, a danas sportski objekt u vlasništvu je Želimira Feitla, predsjednika karate kluba Karlovac 1969. i aktualnog predsjednika Karlovačke športske zajednice ujedno i velikog ljubitelja golfa. Otvaranje novog sportskog sadržaja u Karlovcu sinoć su pozdravili brojni ljubitelji golfa te sporta općenito, među njima je bio i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić te pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za programe lokalnog sporta Siniša Krajač.

golf_1

Igralište je simboličnim ispucavanjem loptice otvorio aktualni prvak Hrvatske u golfu, licencirani učitelj golfa, Karlovčanin Marin Štahan.

GOLF4

Ujedno uz otvaranje ovog igrališta kreće i škola golfa, odnosno obuka početnika kao i uvježbavanje i korekcija grešaka kod već uvježbanih golfera. Škola golfa starta 8. lipnja, a završava sredinom srpnja. Obuku će voditi učitelji golfa iz profesionalne golf asocijacije PGA. Svi zainteresirani polaznici moći će koristiti opremu Golf kluba “4rijeke” i Profesionalne golf asocijacije. U završnom dijelu obuke planiran je izlazak na golf teren u Zagreb. Zainteresirani se mogu javiti u golf klub “4rijeke” koji se nalazi na adresi Borlin Gaj 1 Karlovac te na email zelimir.feitl@gmail.com