Memorijalni malonogometni turnir u spomen na Josipa Jovića

KARLOVAC – U spomen na prvog poginulog policijskog službenika Josipa Jovića već 19 godina održava se Memorijalni malonogometni turnir. Ove godine druga skupina kvalifikacijskog dijela turnira snage odmjerava u Karlovcu, a u kolovozu će završni dio biti održan u rodnom mjestu Josipa Jovića, Aržanu.

Prva skupina kvalifikacijskog dijela turnira susrela se jučer u Slavonskom Brodu, a sedam najboljih momčadi policijskih uprava te momčad prošlogodišnjeg pobjednika koja se izravno plasirala na završni turnir naći će se u Aržanu. Drugu godinu za redom turnir se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova.

Memorijalni malonogometni turnir „Josip Jović 2015.” zatvorenog je tipa, što znači da u policijskom dijelu mogu sudjelovati samo pozvane momčadi policijskih uprava i MUP-a. Timovi su sastavljeni od policijskih službenika zaposlenih u toj ustrojstvenoj jedinici dok je momčad MUP-a sastavljena i od djelatnika PU zagrebačke.

U svakoj momčadi dopušten je i nastup jednog državnog službenika ili namještenika iz iste policijske uprave. Što se tiče braniteljskog dijela turnira, on je rezerviran za udruge branitelja, od čijih članova su sastavljene momčadi koje se natječu u tom dijelu natjecanja. Braniteljske udruge se mogu prijaviti na e-adresu Udruge policijskih branitelja i dragovoljaca Imotski  upbdr.imotski@gmail.com. Od nje će dobiti sve potrebne obavijesti oko sudjelovanja na turniru.