U subotu starta 6. Međ. nog. turnir Branko Čavlović Čavlek, ujedno se obilježava i Dan nogometa

KARLOVAC – U organizaciji Nogometnog saveza Karlovačke županije od 13. do 17. lipnja bit će održan 6. Međunarodni turnir “Branko Čavlović Čavlek”, a 13. lipnja bit će održana i finalna utakmica kupa za područje našeg Saveza te manifestacija Dan nogometa Nogometnog saveza Karlovačke županije, najavljeno je to na danas održanoj press konfereciji.

– Kraj nogometne sezone u lipnju je i inače bogat nogometnim događanjima. Na taj način zaokružuje se sezona koja je iza nas, kazao je to Tomislav Kuzman, glavni tajnik Nogometnog saveza Karlovačke županije najavljujući 6. Međunarodni turnir koji počinje u subotu, 13. lipnja. Svečano otvorenje je najavljeno za 19 sati i 30 miuta na nogometnom stadionu “Branko Čavlović Čavlek”. Prije svečanog otvorenja u Karlovcu od 17:30 sati u Dugoj Resi i Malom Erjavcu bit će odigrane uvodne utakmice 6. Međunarodnog U-16 turnira “Branko Čavlović Čavlek”. Na turniru će nastupiti Dinamo iz Zagreba, Istra 1961 iz Pule, Split, Željezničar iz Sarajeva, Osijek, Slaven Belupo iz Koprivnice, Rijeka te dva austrijska kluba – Sturm iz Graza i St. Pölten kao te domaćin Karlovac 1919.

Ujedno u subotu Nogometni savez Karlovačke županije obilježava i Dan nogometa. Tog će dana predstavnici Županijskog nogometnog saveza podijeliti pehare i medalje prvacima županijskih liga u svim kategorijama kao i ujedno priznanja klubovima koji ove godine obilježavaju obljetnice.

Nakon toga također u sutobu 13. lipnja započet će finalna utakmica Kupa za područje NS KŽ između Ogulina i Duge Rese 1929. U polovremenu će predstavnici NS KŽ dodijeliti nagrade najboljim strijelcima županijskih liga te će biti uručena priznanja članovima Saveza. Bit će dodijeljeno i priznanje za životno djelo.

Priznanje će biti uručeno Milanu Holjevcu iz Slunja u kojem bez njega nije prošlo niti jedno nogometno događanje, rekao je Tomislav Kuzman, glavni tajnik Nogometnog saveza Karlovačke županije. 

RASPORED TURNIRA ZA SUBOTU, 13. LIPNJA

17:30 Duga Resa: Željezničar – St. Pölten

17:30 Mali Erjavec: Slaven Belupo – Rijeka

17:45 Karlovac: Osijek – Karlovac 1919

17:45 Karlovac: Istra 1961 – Dinamo