KABA

Gradonačelnik Damir Jelić primio uspješne sportaše

KARLOVAC – Karlovački sportaši koji su u ovoj sezoni ostvarili vrhunske rezultate posjetili su gradonačelnika Damira Jelića i upoznali ga sa svojim radom. Najveći problemi su naravno financijske prirode, jer i ove godine novca za sport je manje, a potrebe su velike.

Usprkos nedostatka financijskih sredstava sportaši svojim radom i upornošću postižu zapažane rezultate u Hrvatskoj i svijetu. U Karlovcu postoji trend povećanja broja mladih u sport, a cilj je nastaviti ga dalje. Stoga je plan pozvati vrhunske karlovačke sportaše profesionalce da održe demonstracije određenih sportova najmlađima kako bi ih se motiviralo na ulazak u svijet sporta, kazao je predsjednik Karlovačke sportske zajednice Želimir Feitl.

Čestitati treba i trenerima i roditeljima, kazao je Jelić i dodao da je potrebno veseliti se pobjedama svojih kolega i podržavati jedni druge.

Mladi sportaši sigurno će u svojim karijerama zabilježiti još puno dobrih rezultata, a za to će im osim sportske sreće biti potrebna i financijska pomoć.