Nakon pola stoljeća Karlovac dobio glumicu; Petra Cicvarić potpisala ugovor sa Zorin domom

KARLOVAC – Gradsko kazalište Zorin dom dobilo je nakon 53 godine profesionalnu glumicu. Petra Cicvarić priključila se profesionalnoj produkciji kazališta koju čine Peđa Gvozdić i Giulio Settimo. Potpisivanje ugovora s karlovačkim kazalištem nije bilo iznenađenje, jer Petra s njima surađuje već više od godinu dana.

Petra Cicvarić rođena je u Osijeku, gdje je i završila Akademiju dramskim umjetnosti, a gledateljima je poznata po nekim ulogama u televizijskim serijama i reklama, te kazališnim predstavama. Karlovačka publika ju dobro poznaje, jer je već godinu dana članica Karlovačkih pelivana.

Za dolazak Petre Cicvarić u karlovačko gradsko kazalište najzaslužniji je ravnatelj Srećko Šestan. Nakon što je, prije dvije godine, nakon čak 50 godina, zaposlio dva profesionalna glumca, dolazak glumice u Karlovac posebno ga je razveselio.

Petra Cicvarić zajedno s kolegama nastavlja raditi cijelo ljeto na novim predstavama, a vidjeti ju možete već za Dan grada, kad će glumiti u novoj izvedbi Karlovačkih pelivana.