Ruža Tomašić za proglašenje Mrežnice Parkom prirode

BELAVIĆI – Konzervativci iz tri županije okupili su se danas u Belavićima kako bi dali potporu nastojanju da se Mrežnica proglasi Parkom prirode. Svoju podršku cijeloj akciji dala je i njihova šefica stranke Ruža Tomašić, a članovi dugoreškog ogranka stranke danas su očistili i kupalište u Galovićima koje je godinama stajalo zapušteno. Tamo se nalazi ribički dom kojeg žele dati na uporabu stanovnicima Duge Rese koji se od danas tamo mogu bez problema i kupati.

U Belavićima, na obali rijeke Mrežnice, okupili su se danas članovi Hrvatske konzervatsivne stranke iz Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Karlovačke županije. Cilj druženja bio je sudionike druženja upoznati s ljepotama ove rijeke, te dati podršku inicijativi za proglašavanje rijeke Mrežnice parkom prirode.

Inicijativi se pridružila i predsjednica stranke Ruža Tomašić, koja se s članovima stranke družila na roštilju na obalama Mrežnice. Obećala je da će se Konzervativna stranka potruditi da se njihov cilj ostvari i da će Mrežnica postati park prirode.

Tomašić je kazala da je današnje druženje jedno od mnogih gdje će se članovi međusobno upoznavati, kako bi se pripremili za iduće parlamentarne izbore. Tomašić i Konzevativci ciljaju na one glasače koji već neko vrijeme ne izlaze na izbore kazavši da nemaju izbore. Jedan od izbora je njezina stranka, zaključila je Tomašić.

error: Content is protected !!