Prstići i limači Ilovca odmjerili snage s vršnjacima Rijeke

RIJEKA – Prstići i limači Nogometnog kluba Ilovac gostovali su u Rijeci gdje su na pomoćnom igralištu s umjetnom travom stadiona Kantrida odigrali prijateljske utakmice sa vršnjacima prvoligaša HNK Rijeke. Odigrane su četiri utakmice igrača rođenih 2005. godine i mlađih, a ukupno je sudjelovalo četrdesetak djece redovnih polaznika škole nogometa NK Ilovac. Utakmice su odigrane u sklopu suradnje dvaju nogometnih škola, a već su u planu i uzvratni susreti ovih uzrasta na stadionu u Ilovačkoj šumi.

Mladi karlovački nogometaši poraženi su u svim susretima, kod limača prva ekipa upisala je poraz od 5:1, a druga 10:0, dok su rezultati kod prstića bili 3:1 i 8:0 za riječane.

Nakon odigranih utakmica igrači su razgledali glavni stadion Kantrida na kojem uskoro započinje rekonstrukcija te poslijepodne nastavili zajedničko druženje, kupanje i slobodne aktivnosti na obližnjoj plaži Kantrida.

Škola nogometa nastavlja sa redovitim aktivnostima priprema za početak natjecanja u ligama mladeži početkom rujna. U planu je do kraja kolovoza nastupiti na još četiri turnira za uzraste prstića i limača u Karlovcu, Okiću, Jastrebarskom i Zagrebu. Upisi novih članova otvoreni su, dovoljno je javiti se trenerima na stadionu u Ilovačkoj šumi, putem facebook stranice ili na broj 095/197-4409.