Počeo 12. Obrtnički sajam i 2. Sajam ekoloških proizvoda

KARLOVAC – Na Starom placu službeno je otvoren 12. Obrtnički sajam i 2. Sajam ekoloških proizvoda u organizaciji Udruženja obrtnika grada Karlovca i Obrtničke komore Karlovačke županije. Na ovogodišnjem sajmu izlaže 66 izlagača s područja naše, ali i šest drugih županija, a tu su i gosti iz susjedne BiH te Slovenije.

– Lokacija se pokazala prošle godine odličnom, ne samo od izlagača već i od posjetitelja. Ovdje je puno mirnije i vremenski kraće traje od Dana piva i mislimo da nam je ovdje mjesto, kazao je predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije Darko Stanković.

Sajam je otvorio župan Ivan Vučić naglasivši još jedno žilavost obrtnika koji su se osim s ekonomskom krizom, ”hrvali” i s pokušajem ukidanja Hrvatske obrtničke komore.

Na otvorenju su nazočni bili i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić koji su obrtnicima poželjeli puno uspjeha na Sajmu.

Sajam je otvoren do subote svakog dana od 9 do 22 sata, a osim što možete kupiti proizvode, možete se i okrijepiti te zabaviti svaku večer uz glazbeni program.

Galeriju fotografija pogledajte ovdje.