“Mozart u vrtu” sutra u Šancu u sklopu “Vikenda s Karlom”

KARLOVAC – Kulturno-turistička manifestacija koja je prije dvije godine izazvala veliko zanimanje javnosti, “Vikend s Karlom” ponovno dolazi u karlovačku starogradsku jezgru s ciljem da oživi prekrasne karlovačke parkove te brojnim Karlovčanima i njihovim gostima ponudi nezaboravne doživljaje u jedinstvenom ambijentu karlovačkoga Šanca.

Za sve koju su već doživjeli “Vikend s Karlom” ovo je idealna prigoda da se još jednom susretnu i s “Mozartom u vrtu”, a one koji to još nisu organizatori pozivaju: Ove subote 19. rujna u 19:30 sati svakako dođite u karlovački Šanac, jer ne očekuje nas samo sjajna glazba genija iz Salzburga Wolfganga Amadeusa Mozarta, već će se prekrasni prostor središnjega karlovačkog parka na trenutak pretvoriti u čistu čaroliju i veličanstveni prikaz bečkoga dvora iz vremena Marije Terezije.

Bit će to kao na bečkome balu jedinstveni spoj glazbe i glume, konjičkoga umijeća i raskošnih kostima – pravi melem za oči i gozba za uši, a kao posebna atrakcija večeri očekuju se plemeniti barokni konji lipicanci koji će ispuniti karlovački park i u njemu izvoditi koreografirane plesove kakvi su zabavljali dame i gospodu u Beču Mozartova doba.