6 proizvođača iz Karlovačke županije u Zagrebu na akciji “Kupujmo hrvatsko”

ZAGREB – Akcija “Kupujmo hrvatsko” ove godine slavi svoju punoljetnost. Jedan je od najsnažnijih simbola očuvanja vrijednosti našeg gospodarstva. Promocijom nositelja znakova “Hrvatska kvaliteta” i “Izvorno hrvatsko”, ali i svih ostalih kvalitetnih hrvatskih proizvoda, ova akcija je u posljednjih osamnaest godina odigrala najznačajniju ulogu u jačanju svijesti nacije o važnosti kupovanja domaćih proizvoda.

Akcija “Kupujmo hrvatsko” jedan je od najpoznatijih poticaja proizvodnje te očuvanja postojećih i otvaranja novih radnih mjesta. Uz činjenicu da utječe na svijest potrošača o važnosti kupovine domaćih proizvoda, usmjerena je i na promociju hrvatskih proizvođača koji ulažu velik trud, kreativnost i napore u svakodnevnoj borbi s tržišnim izazovima.

Svoje proizvode su po akcijskim cijenama na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu ponudili proizvođači iz cijele Hrvatske, a iz Karlovačke županije prezentiralo se njih čak 6.

Svečanost otvaranja 18. akcije “Kupujmo hrvatsko” otvorila je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović.

kuphrv2

kuphrv3