Humanitarna akcija “Za Saru” sutra u OŠ Banija

KARLOVAC – Humanitarna akcija “Za Saru” nastavlja se i dalje. Želja malene djevojčice je da iduće godine krene u školu, a za potrebnu terapiju koja bi joj u tome trebala pomoći potrebno je puno novca. Idući humanitarni događaj za Saru bit će sutra u Osnovnoj školi Banija.

Djevojčica Sara ima sedam godina, no za razliku od većine svojih vršnjaka ona ove godine nije krenula u prvi razred, a njeni roditelji žele da se to dogodi sljedeće. Naime, Sara je zbog krvarenja u mozgu koje se dogodilo zbog ostanka bez kisika pri porodu fizički hendikepirana te joj je potreban niz terapija. Već sa mjesec dana Sara je krenula na brojne terapije i vježbe, zahvaljujući upornosti i volji svojih roditelja. Sarine terapije skupe su, tako da su se njezini roditelji odlučili potražiti pomoć putem humanitarne akcije.

Druženje u školi na Baniji okupit će brojne pjevače, plesače, male glumce, a doći će čak i mađioničar. Na subotnjoj akciji bit će i tombola, a vrijedne nagrade možete osvojiti za samo 20 kuna.

Svi oni koji žele sudjelovati u akciji “Za Saru” i pomoći mogu to učiniti uplatom na broj žiro računa IBAN: HR 88 2400 0083 5069 07761.