Sajam vjenčanja i sutra u restoranu Zrinski!

KARLOVAC – Sedmi po redu karlovački Sajam vjenčanja danas je otvorio svoja vrata u prekrasnom prostoru restorana Zrinski. Sajam je organizirala Braniteljska zadruga Fokus a upravo ta sinergija pokazuje da se uspješnost projekata temelji na dobrim idejama i podršci. Svečanost otvorenja koju željno priželjkuju brojni mladi otvorio je predsjednik županijske gospodarske komore u Karlovcu, Zlatko Kuzman.

Ovo je manifestacija koja sjedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, promocije, brojne popuste za mladence, ali i događanje koje obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem.

Brojni restorani, cvjećari, dekorateri, fotografi, snimatelji, modni saloni, glazbenici, zlatari, frizeri, slastičari, i mnogi drugi u dva dana budućim mladencima prikazat će se u najboljem svjetlu.

Posjetitelji će i sutra moći uživati u raznovrsnoj ponudi i popustima brojnih izlagača, kao i u mnogobrojnim popratnim sadržajima. Na vama je samo da se zaljubite i u konačnici kažete DA, a sve ostalo možete pronaći još i sutra na sajmu vjenčanja koji će biti otvoren od 10 do 21. sat.

 

sajam3

 

sajam4