Vatreni doček u Novu godinu uz grupu Vatra i Strings band!

KARLOVAC – Uskoro nas očekuju dvije tradicionalne karlovačke manifestacije kojima ulazimo u božićno vrijeme i doček Nove godine. Božićni sajam ove godine održat će se od 16. do 23. prosinca u vremenu od 10 do 18 sati na staroj, dobro poznatoj lokaciji, na početku Radićeve ulice. “Do sada je zaprimljeno 30-ak prijava OPG-ova, obrtnika i svih zainteresiranih izlagača, a na samom sajmu nastojat će se prezentirati karlovački proizvodi što je ponovno prilika da naši sugrađani izaberu svoj Božićni poklon upravo ondje”, izjavila je Marina Kolaković, zamjenica gradonačelnika Karlovca.

Što se pak tiče Nove godine u Karlovcu, koncepcija dočeka slična je prošlogodišnjoj. Dakle, doček na otvorenom, na Trgu bana Jelačića, uz dva odlična benda. Od 21 sat na pozornici nastupaju dobro poznati karlovački Strings band dok ćemo “vatreno” ući u Novu 2016. sa grupom Vatra koji zakazuju svoj početak u 23 sata. Tu je i nezaobilazan vatromet točno u ponoć uz obraćanje gradonačelnika.

Tomica Jambrošić, iz Strings band-a najavljuje veselu atmosferu bez obzira na vremenske prilike, ali se ipak nada da se prošlogodišnji scenarij sa temperaturom od -15 neće ponoviti.

“Karlovac i mi imamo uzajamno povjerenje već dugi niz godina, ali ovakva manifestacija je uvijek nešto posebno. Garantiramo odličnu zabavu!”, poručuje Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra.

Glazbenici obećavaju odličnu, vatrenu atmosferu, stoga bez obzira na snijeg ili temperature u minusu, ne postoji razlog zašto ne doći na ovakav doček.