Članice Udruge obitelji poginulih hrvatskih branitelja izložile adventske vijence

KARLOVAC – Već tradicionalno sedmu godinu zaredom u Udruzi obitelji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Karlovačke županije početak Došašća obilježava se na poseban način – izložbom adventskih vijenaca koje su izradile vrijedne ruke članica Udruge.

Ovakve radionice na kojima izrađuju adventske vijence, članicama znače puno, obično tu ima puno smijeha, dobrog raspoloženja te pomoći jer jedna drugoj daju ideje kako bi njihovi radovi bili ovako lijepi, a vrijeme provedeno u takvom druženju prođe za tren.

– Pa nije nam teško i ne treba nam puno vremena jer već smo se uhodale. Ne gledamo koliko nas se skupi, bitno je da žene dođu kako koja može, da se podružimo i izložimo naše radove građanima Karlovca, kazala nam je predsjednica udruge Anđa Perak te dodaje kako vijence ne prodaju, već će ih podijeliti baš kao što i dolikuje Došašću – vremenu darivanja i suosjećanja jednih prema drugima.

Izložbu su kao i uvijek popratili gosti udruge, a prvu adventsku svijeću na njihovom vijencu upalio je zapovjednik Hrvatske kopnene vojske Mate Ostović.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/udruga_obitelji_adventski/*{/rokbox}