Traganje za neobičnim – otvorena izložba fotografija Miroslava Šipeka

KARLOVAC – Ukupno 90 fotografija autora Miroslava Šipeka izloženo je u Gradskom kazalištu Zorin dom pod nazivom Traganje za neobičnim. Izložba je dio proslave 123. rođendana karlovačkog kazališta. Inače ciklus snimanja ovih fotografija trajao je punih deset godina. Naime Miroslav Šipek svoju prvu i jedinu do sada izložbu fotografija imao je još 2004. godine, a sada na nagovor prijatelja odlučio je izložiti i ove objektivom uhvaćene neobične prizore prirode.

– Fascinira me priroda i njena neobičnost, odnosno detalji iz prirode. Detalji poput fotografije mulja koji nastane nakon kiše kojeg većina ljudi u brzini vremena niti ne primijeti, ali mene oduševljava, kaže Šipek te dodaje kako je to jedan od razloga zbog čega se nakon 15 izložbi slika odlučio na drugu izložbu fotografija.

Upravo te dvije ljubavi, onoj prema slikarstvu i ovoj prema fotografiji, autor će spojiti u idućoj izložbi koju će predstaviti karlovačkoj javnosti. Muze su proradile, kaže Šipek tako da tu izložbu možemo očekivati iduće proljeće, a do tada, odnosno do 5. prosinca do kada je ova izložba otvorena, dođite u Zorin dom i potražite neobično.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/sipek_izlozba/*{/rokbox}