web karijera 1160*120
web struka 1160*120

6. slikovnica “Liješter” u sklopu serije “Budi jak kao Jakov”

KARLOVAC – Udruga Jak kao Jakov petu je godinu za redom u akciji sa anđelima. Akcija “ANĐELI – LEPET KRILA” odvija se u niz gradova, Vukovaru, Zagrebu, Varaždinu, Garešnici, Žminju, Rovinju, Vrbovcu, Zadru, Beču i Karlovcu. U Karlovcu štand je otvoren već dva tjedna od 10 do 20 sati i bit će otvoren sve do Nove godine. Danas je prezentirana slikovnica Liješter, šesta po redu iz serije “Budi jak kao Jakov”, koju su čitali članovi udruge Historia Viva.

U pripremi su još dvije slikovnice ali nažalost nemaju financijsku podlogu za njihovo izdavanje. Uz te dvije slikovnice zaokružio bi se ciklus slikovnica posvećenih Jakovu.

Sljedeće subote u 11 sati bit će organiziran Božićni program u OŠ Švarca. 19.12. U 11 sati učenici i profesori Glazbene škole Karlovac imat će svoj program dok je u 19 sati najavljen koncert Zore, prvog pjevačkog društva, klape Carolo i Karla Bartolca. Kao i uvijek možete pomoći kupovinom na štandovima a ove godine posebno interesantan je kalendar, koji je tiskan 5 godinu zaredom, te je u cjelosti doniran, a njegova posebnost osim slika anđela su poruke i pjesme štićenika koji su ga oplemenili.

 

jak3

jak4

jak5