8. Božićni sajam u Karlovcu!

KARLOVAC – Već nekoliko godina i Karlovac organizira svoj Božićni sajam u središtu grada, a svake je godine sve posjećeniji i veseliji. Na 8. Božićnom sajamu u Karlovcu predstavilo se 37 izlagača sa svojim proizvodima, a zamjenica gradonačelnika Marina Kolaković, zadovoljna je ponudom.

Tako će se i ove godine na početku ulice Stjepana Radića, od raskrižja s ulicom Petra Zrinskog do raskrižja s ulicom kralja Tomislava moći razgledati štandovi s prigodnim proizvodima – od božićnih ukrasa, igrački, licitara, rukotvorina, čestitki i knjiga, pa do toplih napitaka, medenjaka i kolača. Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 18:00 sati.

Drveni štandovi, ukrašeni blagdanskim znamenjem, puni su prigodnih čestitki, slikovnica i knjiga, slika i ukrasnih predmeta od keramike, igrački, suvenira i drugih sitnih poklona, raznih rukotvorina i tradicijskih proizvoda.

Grad Karlovac je ovaj Božićni sajam organizirao sa 22000 kuna, za promidžbu i sve nužne troškove, a svim izlagačima nastup na sajmu je besplatan. Tu je još i ‘Izložba jaslica u izlozima’ u Radićevoj ulici, koja će se održati od 17. prosinca 2015. do 10. siječnja 2016., dok će svećano kićenje jelke u istoj ulici biti organizirano 17. prosinca u 11:00 sati. Cijeli program upotpunit će i prigodni programi u crkvi Presvetog Trojstva, Nacionalnom svetištu sv. Josipa, Zorinom domu, gradskim knjižnicama i školama.

 

B2

B3

B4

B5

B6