Hotel&GastroTeh na Zagrebačkom velesajmu

ZAGREB – U tijeku je i osmi međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija – Hotel&GastroTeh. Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki iz HoReCa sektora sudjeluju i brojni inozemni izlagači.

g2

Tijekom trajanja sajma organizatori su pripremili razna natjecanja i degustacije za posjetitelje. Jedna od najznačajnijih aktivnosti, CRO TOP 10, tradicionalno je državno natjecanje 10 najboljih hrvatskih kuhara. Ovo atraktivno kulinarsko natjecanje održat će se sutra, a posjetitelji će uživo pratiti kako nastaju mala kuharska remek djela od namirnica s kojim se natjecatelji upoznaju tek neposredno prije natjecanja. Hrvatski eno gastronomski turistički aduti svakako su edukativne prezentacije, radionice i slasne degustacije za posjetitelje.

g3

Svakodnevno se na izložbenom prostoru pripremaju i degustiraju jela iz svih hrvatskih regija (autohtoni proizvodi, eko hrana, vino, rakija, kolači, pršut, sir, med, voće, kava i ostale delicije). Hotel&Gastroteh je izuzetna prilika za promoviranje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora.

g4

g6

g7

U istom terminu održava se i Zagrebački sajam nautike te ovi sajmovi čine zajedničku cjelinu gdje se na jednom mjestu povezuju svi izlagači koji kroz srodnu tematiku mogu unaprijediti hrvatsku turističku ponudu. Spoj ovih komplementarnih sajmova doprinosi višoj razini poslovnosti na zadovoljstvo svih sudionika s područja nautike, gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme te pridonose profiliranju ovog sajma kao središnjeg regionalnog poslovnog sajma za HoReCa sektor. Sajam je otvoren do nedjelje na Zagrebačkom velesajmu.

g8

g9