Umjesto priče, danas se radi – gradski vijećnici uređuju igralište vrtića Banija

Danas je izborna šutnja, no političari ne miruju, barem kada je riječ o članovima karlovačkog Gradskog vijeća. Ipak, priču su za ovu priliku zamijenili radom, pa su umjesto promidžbenih aktivnosti vezanih uz sutrašnje parlamentarne izbore, ujedinjenim snagama učinili nešto konkretno za svoje male sugrađane.

U karlovačkom vrtiću Banija jutros – nesvakidašnja slika. Dvorište puno, ali ne djece, nego gradskih vijećnika. Došli su zajedničkim snagama obnoviti dječje igralište na kojem se tijekom tjedna svakodnevno igra 150 malih Karlovčana.

Ovo je, inače, prvi puta da su se karlovački gradski vijećnici ujedinili u ovakvoj akciji, zaboravili političko prepucavanje i nadmudrivanje, i umjesto toga uhvatili se konkretnog posla. Neki su donirali dio potrebnog materijala, drugi su se pobrinuli da radnici ne ostanu gladni i žedni, a ni radni kolege nisu birani isključivo po stranačkom ključu.

Kako najavljuju članovi gradskog vijeća, ovo je tek prva u nizu sličnih akcija, a da ne bude zaboravljena, u dvorištu vrtića posađeno je i drvo kao trajni podsjetnik na ovaj dan.