Hrvatska gospodarska komora priprema novo izdanje Kataloga projekata Karlovačke županije. Radi se o jedinstvenom pregledu aktualnih i atraktivnih projekata, namijenjenom prije svega potencijalnim investitorima zainteresiranima za ulaganje na području naše županije.

Katalog projekata Karlovačke županije izrađuje se kako bi se budućim ulagačima u Karlovačku županiju pružile što bolje informacije o poslovnim zonama koje su im na raspolaganju te o projektima koji se planiraju u našoj zajednici, a u kojima se nude različiti oblici partnerstva. Posljednji takav katalog objavljen je krajem prošle godine, a sada je u pripremi novo izdanje, najavio je predsjednik HGK Županijska komora Karlovac Zlatko Kuzman.

Nositeljima projekata iz Kataloga pruža se mogućnost lakšeg traženja partnera u projektima. Na ovaj način projekt postaje sastavni dio županijske razvojne strategije koja je u izredi, dok će se na razini županije, gradova i općina pravovremeno osigurati potrebna podrška.

Ukoliko imate projekte koje smatrate važnima za lokalnu zajednicu, posebno ako ih namjeravate kandidirati na natječaje iz strukturnih fondova, bespovratne poticaje ili izvore kreditiranja, iz Gospodarske komore pozivaju vas da svoj projekt prijavite za ovaj katalog najkasnije do 3. studenog.