Razvojni centar predstavljen budućim potencijalnim partnerima

Županijska gospodarska komora Karlovac pokrenula je poduzetnički inkubator za poduzetnike početnike, s ciljem doprinosa razvoju poduzetništva i povećanju konkurentnosti. Inkubator je u prostorijama komore predstavljen danas potencijalnim budućim partnerima.

Nakon što su prije desetak dana poduzetnici-početnici koji obavljaju djelatnosti s osloncem na informatiku i visoke tehnologije, razvijaju novi proizvod temeljen na znanju i inovaciji, zapošljavaju visokoobrazovani kadae, a orijentirani su pretežito na izvoz pozvani da se jave na javni poziv za sudjelovanju u pokretanju Razvojnog centra, odnosno poduzetničkog inkubatora danas je organizirano predstavljanje inkubatora mogućim budućim partnerima u ovom projektu. Razvojni centar nalazi se u prostoru Županijske gospodarske komore u Karlovcu.

  • U prvoj fazi bit će primljeno osam poduzetnika, koji će imati pravo na besplatno korištenje ureda u prvoj godini poslovanja, besplatno korištenje interneta, dvoranu za sastanke, savjetodavnu pomoć i predstavljanje na portalu Komore, kazao je predsjednik HGK Županijske komore Karlovac Zlatko Kuzman.

Prostor razvojnog centra u potpunosti je uređen i spreman za nove stanare. Bude li interesa, predviđeno je i širenje poduzetničkog inkubatora, te bi on naposljetku mogao obuhvatiti oko 30 poduzetnika, poručuju iz gospodarske komore.