Šesti Bal vjenčanja ovog vikenda u restoranu Kristal

Priprema svadbenog dana mladencima može izazvati stres, puno je pitanja na koja treba odgovoriti. Koju salu odabrati, kojeg fotografa, snimatelja, vjenčanicu, odijelu, prstenje, pozivnice i zahvalnice. Odgovore na sva ova pitanja ovog vikenda budući mladenci mogu pronaći u restoranu Kristal na šestom Balu vjenčanja. Sve na jednom mjestu mladenke i mladoženje imaju priliku razgledati, ali i isprobati kako bi njihovo vjenčanje zaista bio dan iz snova. Stoga ne morate okrenuti bezbroj telefonskih brojeva, juriti s jednog kraja grada na drugi, već sve što treba da vaš dan bude savršen, potražite na Balu vjenčanja u Restoranu Kristal.

Među 30-ak izlagača pronaći ćete ideje kako ukrasiti svoju svadbenu salu, koju tortu izabrati te doznati najnovije trendove u svijetu vjenčanja.

Svemu što vam treba za najvažniji dan u životu nema kraja, ali ne brinite izlagači znaju da je u današnje vrijeme mnogima važno ne potrošiti na vjenčanje pravo malo bogatstvo. Zato Bal vjenčanja mladencima nudi brojne popuste i nagradne igre. Ne preostaje vam drugo nego doći još danas ili sutra od 10 do 20 sati u restoran Kristal i dogovoriti sve što vam treba za vaše vjenčanje iz snova.

Više o rasporedu događanja pročitajte ovdje.