Trend Radio proslavio deseti rođendan!

Trend Radio proslavio je deseti rođendan. U studenom 2006. godine u eteru se prvi puta oglasio Radio 047, na danas dobro poznatim frekvencijama 106,9 i 102,1 megaherca. Ovim povodom zavirili smo u radijski studio i provjerili kako sve to izgleda s druge strane mikrofona.

Prošlo je punih 10 godina otkako je s emitiranjem krenuo Radio 047, kasnije preimenovan u Trend Radio. Slušamo ga na širem gradskom području, a deseti rođendan bio je povod da posjetimo ljude koji vas svakoga dana nastoje informirati, zabaviti i razveseliti. To su urednica “Vijesti na pola”, “Aktualnog” i emisije “INFO 047” Ana Kordić, voditelji Tomica Jambrošić i Eva Zadro, te tehničar Marko Turkalj.

“Na nama voditeljima je da ljudima nudimo zabavu, jer smatramo da im je dosta crnih stvari i da im je draže čuti ono što ih opušta”, kaže Zadro.

Jedna od najslušanijih emisija je “Gost dana” koju uređuje i vodi Tomica Jambrošić. Svakoga dana donosi polusatni razgovor o aktualnim temama s relevantnim gostima, a do sada su kroz emisiju prošle na stotine stručnjaka iz najrazličitijih područja života, stotine političara, ali i običnih građana, koji su ponekada i najzanimljiviji gosti, priznaje Jambrošić. Dok se “Gost dana” emitira u jutarnjem terminu, poslijepodnevni termini rezervirani su za “Pomicanje granica” i “Društvenu perspektivu”. “Pomicanje granica” je emisija koju radimo u suradnji s ekspedicionistom Mladenom Kukom. U njoj doslovno pomičemo granice i trudimo se pokazati mladima na koji način mogu korisno iskoristi svoje vrijeme baveći se sportom, a u “Društvenoj perspektivi” nastojimo im, na temelju primjera naših gostiju, pokazati što sve mogu napraviti za dobrobit svog grada i županije, pojašnjava voditeljica Eva Zadro.

Trend radio danas možete čuti na čak tri frekvencije – 102,1, 106,9 i 105,4. Povodom okruglog, desetog rođendana, s radija najavljuju još puno godina dobre glazbe, zanimljivih informacija i najvažnije od svega – odlične zabave.