Djeca okitila jelku ispred Zorin doma

Nakon drvca u Radićevoj koje je okićeno u četvrtak, danas je na red došlo i drvce ispred Gradskog kazališta Zorin dom. I njega su okitila djeca, a blagdanskoj atmosferi doprinijeli su i Djedovi Mrazovi, koji ovaj put nisu došli saonicama nego – motociklima.

Ispred Gradskog kazališta Zorin dom danas u podne vladala je posebna atmosfera. Iako se tempertaura spustila ispod nule, najmlađima nije bilo hladno. Ukrašavanje velike jelke uz božićne pjesme zagrijalo je mala srca, a posebna atrakcija bili su motociklisti prerušeni u Djedove Mrazove.

Najveselijem karlovačkom ukrašavanju božićne jelke prisustvovali su mali polaznici baletnog studija, ali i brojna druga djeca koja su došla u pratnji roditelja, baka i djedova.

Adventska atmosfera u Zorin domu nastavlja se do kraja prosinca. U četvrtak, 22. prosinca na rasporedu je “Božićna bajka”, koncert profesora Glazbene škole Karlovac, koji će izvesti suitu Orašar, ulomke iz Labuđeg jezera i najljepše božićne melodije. 28. prosinca na redu je novogodišnji koncert Radojke Šverko, a 30. prosinca Doček Stare godine.