U Centru za mlade čak 4 nove radionice

Udruga Carpe Diem nastavlja s organiziranjem besplatnih radionica za mlade. Tako su otvorene prijave za tečaj španjolskog i francuskog jezika, ako i radionice Youth Paper i Razvoj web aplikacija. Radionice su namijenjene mladima u dobi od 15 do 30 godina, a kako su voditelji radionica strani volonteri, predavanja će biti na engleskom jeziku.

S novom godinom u Centru za mlade u Grabriku kreću i s novim aktivnostima. Udruga Carpe diem organizira čak četiri radionice, s time da besplatno možete naučiti čak dva strana jezika. Radionice će voditi EVS volonteri koji u Karlovcu borave u sklopu Europske volonterske službe u sklopu programa Erasmus plus. Za sve one koje zanima grafički dizajn i izrada novina organizirana je radionica pod nazivom Youth paper. Četvrta radionica je Razvoj web aplikacija koja je prva u nizu međusobno povezanih radionica programiranja koje se organiziraju u sklopu Kluba mladih.

Prema dosadašnjem iskustvu, u Centru za mlade očekuju velik broj sudionika na radionicama koje organiziraju. Posebno velik interes svake godine je za učenje stranih jezika.