Limači i mlađi pioniri Karlovca 1919 osvojili malonogometni turnir

Prva ekipa limača Karlovca 1919 osvojila je malonogometni turnir koji se igra u sklopu 48. malonogometnog turnira. U svojevrsnom klupskom derbiju savladali su drugu ekipu svog kluba s 1:0. Završen je i turnir mlađih pionira kojeg je također osvojio Karlovac 1919 pobijedivši momčad Eugena Kvaternika iz Rakovice sa 6:2. U prilici osvojiti turnir je i ekipa karlovća koja danas igra finlae protiv Ilovca.

– Ovi rezultati potvrda su našeg dobrog rada s mlađim selekcijama koje i u ligaškom dijelu imaju odlične rezultate. Trenutno u klubu trenira oko 150 mladih nogometaša, međutim svi koji se žele pridružiti mogu doći na naše treninge. Mi imamo problem da igrači koji se pokažu malo bolji u kadetima, juniorima, pa čak i kod limača, da nam odlaze u zagrebačke klubove gdje ih je sigurno 15-ak. Da su oni i dalje kod nas u klubu, sigurno bi bili još bolji, kazao nam je Matija Štefančić iz NK Karlovca 1919.

Dodajmo kako je završen i ženski turnir. Osvojile su ga Mucice iz Karlovca slavivši u finalu nad Ženskim nogometnim klubom Čeglje 9:1. Treće mjesto osvojile su malonogometašice Kupe. Kod seniora u polufinale se plasirao Obrt Brozović Klesarstvo Roksandić koji je s 3:1 pobijedio Elite cars Gold caffe te Slunj tijesnom pobjedom od 6:5 nad Turić Securityem.

Osim finala karlića, danas su na rasporedu četvrtfinala u seniorskoj konkurenciji a sastaju se Cibu graf VG VG Subtera – Big bang team Zagreb i Trgovina Fresh Goli Vrh – Lim gradnja Karlovac. Veterani igraju polufinale, za prolaz u završnicu turnira bore se Fimatosport football agency – IPA Zagreb i Autoklub Siget Hotel Galerija – KMS Malerič Vinica. Poraženi iz ova dva susreta večeras od 20.20 sati igraju za treće mjesto.