Inline hokej klub Karlovac pokazuje da hokej u Karlovcu ima budućnost

Članovi Inline hokej kluba Karlovac odigrali su po nekoliko uzbudljivih utakmica u svim dobnim skupinama, a ostvarili su i jednu vrlo važnu pobjedu protiv lidera prvenstva.

U15 momčad Inline hokej kluba Karlovac ostvarila je bitnu pobjedu protiv lidera U15 prvenstva. Karlovčani su odigrali najbolju utakmicu ove sezone i zasluženo slavili rezultatom 4:3 protiv momčadi HK Prevoje iz Slovenije. U napetoj utakmici punoj preokreta presudna je bila velika želja, zajedništvo te predano rolanje karlovačke momčadi. Pogotke za Karlovac postigli su Kraščić (2), Markezić i Anić-Milić dok je i Kurtagić na golu odličnim nastupom pomogao pobjedi. Uz spomenute, za Karlovac su još igrali Šavor, Radičević, Hranilović i Martinović.

U12 i U18 momčadi  imale su tešku konkurenciju. U18 momčad izgubila je od vršnjaka HK Prevoje s visokih 15:1, dok je U12 momčad izgubila od Siska rezultatom 14:0.

Sljedeći vikend prvenstvo nastavljaju seniori kojima su na rasporedu dvije utakmice protiv Koprivnice i Dinama.

Dok su stariji članovi igrali inline u Zagrebu, U8 i U10 momčad sudjelovala je na turniru hokeja na ledu u Sisku. Bili su relativno uspješni protiv najboljih hrvatskih momčadi Medveščaka, Siska, Srake Samobor i Pule te pokazali da hokej u Karlovcu ima budućnost.