Prstići NK Ilovac osvajaju 2. mjesto sa samo jednim primljenim pogotkom!

Na turniru je sudjelovalo ukupno četrdeset ekipa iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a nogometaši NK Ilovac nastupili su u kategorijama prstića, limača i mlađih pionira osvojivši jedno 2. i jedno 4. mjesto!

Četiri momčadi škole nogometa NK Ilovac nastupile su proteklog vikenda na IV. međunarodnom malonogometnom turniru “Kladuša 2017”. Turnir je održan u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Kladuši u BiH, a organizirala ga je Omladinska nogometna škola “Kladuša 2008”.

Najveći uspjeh postigli su upravo najmanji nogometaši – prstići, osvojivši 2. mjesto uz samo jedan primljeni pogodak na turniru i bez poraza u regularnom dijelu natjecanja. U polufinalu su slavili s četiri gola prednosti, dok su u finalu poraženi tek nakon maratonskog raspucavanja šesteraca. Za najboljeg je vratara na ovom turniru zasluženo proglašen Maksim Stanković Šprajc.

Za prstiće su nastupili Maksim Stanković Šprajc, Adrian Medved, Ivan Tuškan, Mislav Petrić, Patrik Curman, Ivano Ban, David Banović i Matija Tomačić ponosnog trenera Igora Geca.

Četvrto mjesto osvojili su limači 2007. godišta u sastavu: Luka Cvitković, Moreno Prpić, Mateo Lacković, Jan Latković, Leon Arapović, David Vrbanić i Antun Bublić.

Limači 2006. godišta trenera Bićanića ispali su u četvrtfinalu natjecanja nakon raspucavanja šesteraca uz vrlo dobru igru u prvom dijelu turnira.

Mlađi pioniri 2005. godišta trenera Muminovića izgubili su dvije utakmice u skupinama i nisu uspjeli osigurati svoje mjesto u četvrtfinalu.

Iz kluba žele zahvaliti donatorima Pizzeria Tiffany i Pekare Monika koji su omogućili nastup selekcijama NK Ilovac na ovom uspješnom turniru i najaviti još mnogo dobrih utakmica ovih mladih nogometnih talenata.