Karlovački borci ponovno ostvaruju odlične rezultate

Karlovački karatisti nastupili su na 29. Kupu mladosti, jakom turniru održanom u Ivanić Gradu, i ponovno ostvarili odlične rezultate.

Kup mladosti tradicionalni je međunarodni turnir koji je ove godine okupio 650 natjecatelja iz četiri različite države. Karatisti Karlovca 1969 u toj su se vrlo jakoj konkurenciji odlično snašli te velikom borbenošću ostvarili zavidan rezultat.

U ukupnom su poretku u konkurenciji 70 klubova zauzeli visoko treće mjesto s tri prva i tri treća mjesta u pojedinačnim rezultatima. Treba napomenuti da je za neke klubove nastupilo mnogo više boraca od Karlovčana kojih je bilo desetero.

Prva mjesta na ovom kupu zauzele su Lucija Šegavić u kategoriji mlađih učenica ispod 32 kilograma, Paola Bitunjac u kategoriji do 44 kilograma te Lora Magdić u kategoriji iznad 44 kilograma. Treća mjesta pripala su Dori Kranjčec u kategoriji do 36 kilograma, Luki Basaru u kategoriji mlađih kadeta ispod 38 kilograma i Aleksandru Malobabiću u kategoriji mlađih kadeta do 57 kilograma. Nastupili su i Gašpar Pogelšek, Niko Pavlić i Petra Stojković.