Bogat vikend na Maloj sceni – KOZa u petak, No no disco figs! u subotu

Ovog vikenda na Maloj sceni Hrvatskog doma očekuju vas dva događaja. U petak 3. ožujka od 19.30 sati Mala scena će ugostiti izniman spektakl znanja i zabave, kviz općeg znanja pod nazivom KOZa.

Kviz će biti održan istovremeno na tri lokacije, u Zagrebu, Rijeci i Karlovcu, počinju u isto vrijeme, a na kraju večeri neće se birati samo tri pobjedničke ekipe iz tri grada, već i prvi pobjednik premijernog Kupa autoceste.

Organizatori napominju kako su pravila ozbiljna, ekipe se natječu u pet kategorija i moraju imati najmanje dva, a najviše četiri člana. Za karlovački dio vlada veliki interes je prijavljeno je 20-ak ekipa.

Dan kasnije, u subotu 4. ožujka očekuje vas koncertna večer pod nazivom ”No no disco figs!”, a nastupaju tri zagrebačka benda koji spajaju alter-rock, teške rifove, disko glazbu i elektroniku. Radi se o bendovima Seven Mouldy Figs, Disco Occulto i No No Instigator.

Koncert se organizira u suradnji sa Savezom udruga KAoperativa, vrata za posjetitelje se otvaranju u 21 sat, a ulaz je 20 kuna.