HDZ predstavio listu za karlovačko vijeće, Mandić poručio kako ona pokazuje da je HDZ važan, ali je Karlovac važniji

Ova lista je spoj znanja, iskustva, želje i volje, kazao je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Karlovca Damir Mandić na predstavljanju liste za karlovačko Gradsko vijeće. Od 25 kandidata na listi HDZ-a troje je iz aktualnog saziva, Marijana Tomičić, Ivica Horvat i Boro Mrkalj. Niz je tu mladih ljudi, aktivnih u udrugama, predsjednika gradskih četvrti i mjesnih odbora, privatnika, djelatnika u javnom sektoru, doktora, ali i 11 žena, što znači da stranka poštuje zakonsku obvezu te je na listu uvrstila više od 40 posto žena.

– Svi ovi kandidati ne žive samo HDZ, žive svakodnevne svoje živote, obiteljske i profesionalne. Ova lista pokazuje da mi u HDZ-u smatramo da HDZ kao stranka je važna, ali da je Karlovac važniji. Stoga ćemo voditi ovu kampanju hrabro, otvoreno i ponizno i tražit ćemo povjerenje svih građana, poručio je Mandić.

Na listi, pored Mandića i troje već ranije spomenutih, su i Želimir Feitl, Željko Štajcer, Danica Golubić, Zoran Vučinić, Alen Čujko, Matija Furač, Martina Kostolanji, Renato Humić, Dubravko Stavljenić, Goran Franković, Josip Čavlović, Matija Kranjčević, Katarina Malenica, Dubravko Željković, Sanja Sila, Marinko Pleskina, Ana Hajsan, Matea Mihalić, Mirjana Plazibat, Nada Gerber i Marija Pavičić (HSLS).